Logo
0722.351.882

Despre noi

Home / Despre noi
CATEGORII PRODUSE

Despre noi

Afla PRET - te sunam URGENT!   
Trimite nr de telefon si te sunam noi
 
 
 
 

SERIOZITATE, COMPETENTA, CALITATE  iata principalele caracteristici ale societatii Cast Grup, societate cu un nume deja cunoscut pe piata romaneasca a furnizorilor de echipamente pentru industrie alimentara.

Infiintata in anul 1993, cu un capital romanesc privat, societatea noastra a fost initiatoarea activitatilor de service si comercializare a pieselor de schimb originale pentru toate utilajele de panificatie provenite din import, activitati desfasurate si in prezent.

Societatea Cast Grup are la ora actuala ca principal obiect de activitate comercializarea si punerea in functiune a utilajelor de mare productivitate, destinate industriei alimentare in general si a moraritului si panificatiei in special. Utilajele sunt realizate de catre firme consacrate in domeniu, in conformitate cu exigentele normelor CE si cu atestare ISO. Profesionalismul nostru este probat prin dreptul obtinut de la producatorii externi de a-i reprezenta si promova pe piata romaneasca.

Pentru toate utilajele achizitionate de la noi, asiguram instalare, garantie 12 luni, service pentru perioada de garantie cat si piese de schimb pe baza de contract sau comanda. Dispunem de una dintre cele mai profesioniste echipe de tehnicieni pentru realizarea operatiunilor de punere in functiune a echipamentelor si a service-ului aferent acestora.
Pe langa activitatea principala de comercializare de utilaje, am dezvoltat in timp o activitate complementara, cea de comercializare de ustensile, accesorii, decoratiuni utilizate in laboratoarele de cofetarie si patiserie. Ne mandrim cu faptul ca am fost prima societate care s-a ocupat de aceste aspecte si in continuare suntem lideri de piata in domeniu. 
Am editat in premiera pe piata romaneasca de profil un catalog de produse care, o data la doi ani se reediteaza, prezentand cele mai noi solutii in domeniu. Accesoriile si ustensilele noastre le puteti achizitiona direct de la punctul nostru de lucru din Bucuresti sau prin comanda, bunurile fiind livrate rapid de curieri.

Participam in mod sustinut la pregatirea proiectelor de finantare elaborate de catre clientii nostri oferind consultanta privind proiectele de modernizare, dotare, amenajare spatii, fluxuri tehnologice si finantare din fonduri europene. Din dorinta de a ajuta ridicarea nivelului pietei romanesti de profil in ceea ce priveste calitatea si prezentarea produselor la realitatile europene, desfasuram activitati de informare, educare si perfectionare a celor ce activeaza in acest domeniu. Scopul nostru este de a ne sprijinii clientii in vederea obtinerii de produse superioare si implicit, de rezultate mai bune. Este unul din motivele pentru care ne-am alaturat initiativei Asociatiei Nationale a Morarilor si Brutarilor cu capital privat din Romania (ANAMOB) de a infiinta prima Scoala Nationala de Brutarie  Morarit din Romania. In calitate de membrii fondatori ai acestei asociatii inca din anul 1994, am participat activ la numeroase activitati de specialitate, prin sustinerea de prezentari, simpozioane si demonstratii. Implicarea noastra in activitatea viitoarei scoli este fundamentata atat de experienta vasta in comercializarea si exploatarea echipamentelor de profil cat si de calitatea de formatori ai viitorilor brutari si morari.

Va invitam la sediul nostru pentru a va convinge ca parteneriatul cu Cast Grup este garantia succesului afacerii dumneavoastra. Echipa Cast Grup

  BRAND-uri Produse  
Aboneaza-te la newsletter!