Modul independent si compact pentru pregatire si servire preparate cu paste fainoase, compus din mai multe sectiuni : fierbere, gatire, depozitare rece, stocare ingrediente sau toppinguri.
Statia de gatit poate fi amplasata in unitati de alimentatie publica, puncte servire tip „insula” sau in rulote de tip street-food.
Sectiunea de fierbere este alcatuita din unul sau doua fierbatoare automate de paste, dotate cu cosuri, cu posibilitatea setarii individuale a timpilor de fierbere pentru fiecare cos.
Sectiunea de preparare este alcatuita din plite cu inductie, alimentate electric.
Sectiunea de depozitare rece consta in sertare frigorifice sau de congelare, destinate stocarii materiilor prime ( pasta proaspata, ingrediente, toppinguri ).
Sectiunea de stocare a toppingurilor este compusa din vaschete cu capac. Optional, aceasta sectiune poate fi protejata prin adaugarea unui front din sticla, prevazut cu raft.
Statia de gatit poate fi dotata cu o hota independenta, cu condensare, care nu necesita conectarea la un sistem de evacuare abur.
Model | Rigoletto | Tosca | Traviata | Turandot | Otello | Nabucco | Trovatore | Aida | |
Dimensiuni | cm | 131 x 80 x 95h | 131 x 80 x 95h | 161 x 80 x 95h | 161 x 80 x 95h | 170 x 80 x 95h | 170 x 80 x 95h | 200 x 80 x 95h | 200 x 80 x 95h |
Putere maxima | kW | 7,2 | 10,4 | 11,4 | 14,6 | 7,6 | 10,8 | 11,8 | 15 |
Coșuri pentru fiert paste | nr | 4 | 4 | 8 | 8 | 4 | 4 | 8 | 8 |
Vaschete cu bain marie | nr | 15 | 5 | 15 | 5 | 15 | 5 | 15 | 5 |
Vaschete frigorifice | nr | - | - | - | - | 4 | 4 | 4 | 4 |
Plăci de inducție | nr | - | 2 | - | 2 | - | 2 | - | 2 |
Frigider sau congelator | - | - | - | - | DA | DA | DA | DA |